forumpaylas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

paylasım

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM

YazarMesaj
nullsix

RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM Empty
MesajKonu: RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM   RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM I_icon_minitimeSalı Tem. 01, 2014 11:26 pm

82 RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM
Herkesin hayatında olumsuz geçen zamanlar olur ya hani değişiklik yapmak ya da kaçıp her şeyden uzaklara gitmek ister. Ben de bu tarz bir zaman geçiriyorken o ruh haliyle saçımda değişiklik yapmak istedim ve saçlarımı. Bir süre kendimi o kadar hafif hissettim ki anlatamam. Kuş gibiydim adeta. Sanki saçlarımdı omuzlarımda ki ağırlık ve kesince rahatlamıştım. Ancak bu durumum çok uzun sürmedi. Hayat normal akışıyla devam edip her şeye yoluna girince yıllardır emek harcayarak uzattığım saçlarımı kesmiş olmak üzdü beni.
Bir şeyler yapmalıyım. Saçımı tekrar uzatmalıyım ama nasıl diye düşünürken bir kozmetik mağazasının içerisine attım kendimi. Aradığım tek şey saçımın bir an önce eski haline gelmesini sağlayabilecek her hangi bir şeydi. Krem, jel, şampuan fark etmez. Hemen her reyona baktıktan sonra neredeyse umudumun tükendiği anda Restorex’i gördüm. Daha önce hiç duymamıştım. Bu sefer de acaba saçıma zarar verir mi diye düşündüm. Bir süre bu kararsızlığı yaşadıktan sonra almaya karar verdim.
Hiç oyalanmadan eve geçip kendim banyoya attım diyebilirim. Hemen Restorex kullanarak yıkadım saçlarımı. Kokusu o kadar güzeldi ki sadece kokusu için bile kullanabilirim diye düşündüm duştayken. Duştan çıkıp saçlarımı kuruladım. Restorex etkisi fark edilebiliyordu. Tamam, kabul tek yıkamada uzamadı belki ama saçımı buna hazırladı ve dolgun hale getirdi. Kısa bir süre sonunda ise saçımın uzadığı gözle görülür bir şekilde ortadaydı. Ben Restorex kullanarak istediğim saçlara kavuştum. Şu anda önerebileceğim tek Şampuan Restorex.

hızlı saç uzatan şampuan ( Restorex.com.tr )

RESTOREX KULLANIMIM VE YORUMLARIM
1 sayfadaki 1 sayfası