nullsix
| Konu: Ulceron yan etki göstermiyor Perş. Tem. 24, 2014 11:53 pm | |
| Ulceron yan etki göstermiyor Merhaba arkadaşlar adım nisa. 27 yaşındayım ve çok ileri düzeyde alerjik bir vücuda sahibim. Çoğu ilacı kullanmamın yasak olduğu bir anda ülser gibi baş belası bir hastalıkla baş etmeye çalışıyordum. Hastane hastane doktor doktor gezdim. Ancak verdikleri ilaçlar ya işe yaramadılar ya da yan etkileri yüzünden ülserden daha beter bir hale geldim maalesef. Çarelerimin tükenmeye başladığı zamanlar olmuştu ancak hiçbir zaman ümidimi tam olarak kaybettiğim söylenemezdi hep arıyordum araştırıyordum. Bir gün yine internetten araştırıyorken tamamen bitkisel özlerin uyumundan ortaya çıkan Ulceron ile karşılaştım. Ve okumaya başladım. ulceron bitkisel özlerin karışımından oluştuğu için bilinen hiçbir yan etkisi gözükmüyordu. Ve yapılan yorumlarda hep olumlu işe yaradığına, fayda sağladığına dair yorumlardı. Çok ilgimi çekmişti bu ilaç ve bana umut kapısı aralamıştı. Sipariş ettim ve hemen teslim edildi. Sabahları aç karna bir ölçek kullanmaya başladım. Ve iki hafta sonra işe yaradığını fark ettim. Evet, giderek acım azalıyor. Asitli su artık ağzıma gelmez olmuştu. Ve bunu yaparken hiçbir yan etkide göstermiyordu. Teşekkürler Ulceron ! ülser - Nutraxin.com.tr | |
|